Affärsresor - Res säkert, tryggt & smidigt

Affärsresorn - Få ut max av din affärsresa

Affärsresor - Res effektivare med oss

AFFÄRSRESOR

Affärsresor

För många företag är affärsresor ett naturligt inslag i vardagen, därför att resa är ett måste om man vill växa och träffa nya samarbetspartners och kunder. Välplanerade affärsresor på årsbasis förkorta tiden du spenderar på resande fot och maximera tiden du kan ägna dig åt fler säljmöten, eller mer tid med din familj eller vänner. Låt inte dåligt planerade affärsresor förlänga din tid på hotellrum, tåg, flyg & bil – kontakta oss idag för att få ett smartare resande!

Med en kompetent affärsresebyrå får du som företagare flera fördelar:

Vi ser om du kan resa smartare och/eller billigare

Vi gör en översyn på ditt resande och tittar på vanliga fel eller brister. Via våra samarbetspartners hittar vi nya resplaner som antingen förkortar din affärsresa i tid eller gör dina affärsresor billigare. Ofta lyckas vi faktiskt med båda.

 

Få maximalt ut av dina affärsresor

Vi ser inte bara över kostnaden och restiden åt företagets affärsresor, utan även hur du eller dina anställda reser. Emellanåt kan en större del av arbetstiden gå åt till affärsresor, varför det är viktigt att man ser på resan som ens arbetsplats. Axess är en affärsresebyrå som tänker på alla parametrar så att ditt företag kan få maximalt ut av sina affärsresor.

 

Hållbara affärsresor

En viktigt del av vårt arbete är att även ser över hur ni reser minimera den miljöpåverkan som era affärsresor bidrar med. Ett mer klimatsmart affärsresande vinner alla i längden på.

 

Vår erfarenhet borgar för trygghet

Skulle något inträffa under affärsresans gång hjälper vi er att så fort som möjligt lösa problemen. Tack vare vår erfarenhet säkerstälelr vi att alla affärsresor löper på snabbt, smidigt och säkert.

Vill du också att vi ser över dina affärsresor? Välkommen att ta kontakt så berättar vi mer.

Skicka en förfrågan

Behandling av personuppgifter (Obligatorisk)

Resekonto

Personlig service

Avtalspriser

Allt samlat