Idrottsresor - Res smartare med Axess

IDROTTSLAG

Idrottslag

För många föreningar är Idrottsresor och planering av idrottsresor en av de största posterna i tid och pengar. Samtidigt är det ett krav för driften. Välplanerade och strukturerade idrottsresor kan på årsbasis utföra en enorm besparing i tid och pengar för framför allt små föreningar med begränsade medel. Låt inte dåligt planerade idrottsresor fördärva och dra ner era sportsliga resultat – kontakta oss idag för att få ett smartare resande!

Med en kompetent resebyrå får du som förening flera fördelar:

Vi ser om er förening kan resa smartare och/eller billigare

Vi gör en översyn på ditt resande och tittar på vanliga fel eller brister. Via våra samarbetspartners hittar vi nya resplaner som antingen förkortar era idrottsresor i tid eller hittar billigare alternativ. Ofta lyckas vi faktiskt med båda. Vi har flera referenskunder där vi på årsbasis lyckats sänka årskostnaden med sexsiffriga belopp.

 

Få maximalt ut av era idrottsresor

Vi ser inte bara över kostnaden och restiden, utan även hur era lag reser. Väl planerade idrottsresor är ett måste för att spelarna ska hålla sig fräscha på planen samt kunna komma hem i tid till ev arbete/skola. Axess är en resebyrå som tänker på alla parametrar så att din förening kan få maximalt ut av sina idrottsresor.

 

Hållbara Idrottsresor

En viktigt del av vårt arbete är att även ser över hur ni kan minimera den miljöpåverkan som era idrottsresor bidrar med. Ett mer klimatsmart affärsresande vinner alla i längden på.

 

Vår erfarenhet borgar för trygghet

Skulle något inträffa under resans gång hjälper vi er att så fort som möjligt lösa problemen. Tack vare vår erfarenhet säkerställer vi att alla idrottsresor löper på snabbt, smidigt och säkert.

Vill du också att vi ser över dina idrottsresor? Välkommen att ta kontakt så berättar vi mer.

Resekonto

Personlig service

Avtalspriser

Allt samlat